Gør det let at vælge vuggestue eller integreret institution eller i København


Handelsvilkår

Når du afgiver en ordre i vores webshop, accepterer du samtidig vores handelsvilkår.

Oplysninger om virksomheden

Salg fra www.pasningsguiden.dk sker fra:
Pasningsguiden, CVR-nr.: 42979449
Brynhildegade 8, 4.tv
2200 København
info@pasningsguiden.dk
Tlf. 9392 9989

Betaling

Der kan betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og ApplePay. Pasningsguiden tillægger ikke gebyr på betalingskort. I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Pasningsguidens valgte PCI DSS (Payment Card Industry, Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner. Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert PCI-certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Når du anvender betalingskort på vores hjemmeside, er det kun Pasningsguidens PCI DSS-certificerede samarbejdspartner, og ikke Pasningsguiden, som får adgang til dine kortoplysninger. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Pasningsguidens PCI DSS-certificerede samarbejdspartner, selvom det sker, mens du benytter Pasningsguiden.

Levering

Pasningsguiden tilbyder kun guiden til adresser i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. Pasningsguiden leveres som PDF-fil til den e-mailadresse, der angives ved betaling. Leveringstiden er 5 dage, medmindre andet er aftalt.

Oplysninger om varen

Pasningsguiden inkluderer vuggestuer og integrerede institutioner nærmest den adresse, der oplyses ved bestilling, medmindre andet er aftalt.

Guiden indeholder offentligt tilgængelige oplysninger om daginstitutionerne. Oplysningerne ajourføres i forbindelse med levering af produktet, men vi kan ikke garantere oplysningernes korrekthed.

Pasningsguiden indeholder desuden forslag til overvejelser, man som forælder kan gøre sig i forbindelse med valg af daginstitution mv., men der er ikke tale om officielle råd/anbefalinger, og vi kan ikke holdes ansvarlig for, hvordan informationerne bruges.

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på køb foretaget på www.pasningsguiden.dk. Det skyldes, at de produkter, der tilbydes, indeholder informationer om daginstitutionerne nærmest forbrugerens adresse. Dermed er der tale om en vare, som er undtaget fra fortrydelsesretten, eftersom varen er fremstillet efter forbrugerens specifikationer har fået et tydeligt personligt præg (Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 2).

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen udbedret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Du kan kontakte os her.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen har du følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
  • Center for Klageløsning, via Klageportalen for Nævnenes Hus her
  • EU-Kommissionens online klageportal. Denne er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.